Gemeenteraadsverkiezingen komen eraan

Laatste rechte lijn naar 2018

 

De gemeenteraadsverkiezingen van 2018 komen langzaam maar zeker dichterbij. Vanaf 2017 zitten we in de laatste rechte lijn om opnieuw te besturen vanaf 2019. Het lijkt nog ver weg, maar voor we het goed en wel beseffen zal het er zijn. Daarom vandaag al deze oproep: ben je ondernemend, heb je een visie op onze stad, ben je man, ben je vrouw, ben je jong, heb je al wat meer levenservaring en vooral: voel je je liberaal en onderschrijf je de Liberale principes, heb je de ambitie om met onze partij samen Diest weer op de kaart te zetten? Overweeg, denk goed na en wie weet ben jij inderdaad diegene die mee aan de kar zal trekken om ons in 2018 naar een klinkende overwinning te leiden! 
De volgende maanden zullen de hoekstenen van het verkiezingsprogramma in Diest uitgezet worden, thema’s worden bepaald, teksten worden uitgeschreven. Het wordt een harde, lange en leerrijke strijd in misschien wel de belangrijkste verkiezing van de afgelopen decennia. Diest zal de volgende twintig jaar sterk veranderen en uiteraard willen wij mee bepalen in welke richting. 
Een toekomstvisie op onze stad, een ondernemende stad in een digitaal tijdperk. Een toeristische stad, waarbij onthaasting centraal staat in een maatschappij waarbij we onszelf voorbijlopen… Een stad, centraal tussen Leuven en Hasselt, waar mensen met veel plezier komen wonen, werken en winkelen. 
Daarom willen we jou input! www.diest.openvld.be of laat het zeker weten aan onze bestuursleden. Jij Diest toch ook?!