Sabine Meyssen is de eerste vrouwelijke voorzitter van Open Vld Diest

Open Vld Diest heeft voor het eerst een vrouwelijke voorzitter: Sabine Meyssen (53), moeder van Luca, is vastberaden het liberale team hechter en sterker te maken.

"Open Vld heeft in Diest een stevige lokale verankering," zegt de kersverse voorzitter. "De komende jaren luisteren we nog meer naar onze medeburgers, onze middenstanders en onze jongeren." Samen met hen wil de partij het veiligheidsgevoel van iedere Diestenaar verbeteren en met kennis van zaken de mobiliteitssituatie aan te pakken. "Tegen 2018 zullen we er staan: met een sterke ploeg die Open Vld Diest mooi op de kaart zet," klinkt het strijdvaardig.

Sabine Meyssen heeft sinds 1999 op verschillende kabinetten van liberale ministers gewerkt. Momenteel is ze de persoonlijke assistente van Maggie De Block, minister van Sociale Zaken en volksgezondheid.


Mensen van en voor een Open Diest

[show-team category='open-diest' layout='grid' style='img-square,text-left,img-above,6-columns,white-card-theme' display='name,photo,social,position,location']