Betere communicatie over sporthappenings is nodig.

In september ging de Demersporthappening door in de binnenstad. Deze namiddagloop voor de scholen werd voor de 41e keer georganiseerd en is een begrip in Diest en omstreken.  Er was helaas niets over dit event te vinden op sociale of andere media.  "De jaarlijkse demersporthappening is een uitgelezen kans om ouders en grootouders te mobiliseren om naar de binnenstad te komen." zegt gemeenteraadslid Rick Brans. "Dan moet er wel goed over gecommuniceerd worden. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Directe communicatie met inwoners is voor ons heel belangrijk. De stad moet daar in de toekomst echt aan gaan werken." 


Denk mee, doe mee.

Welke ideeën heb jij voor een moderne sportbeleving in Diest en haar gemeenten? Laat ons jouw suggesties weten. 

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Mensen van en voor een Open Diest

[show-team category='open-diest' layout='grid' style='img-square,text-left,img-above,6-columns,white-card-theme' display='name,photo,social,position,location']