Nieuwe voetpaden in de Hasseltsestraat zijn geen succes.

De nieuwe voetpaden in de Hasseltsestraat zijn geen succes. Wie erover wandelt voelt meteen aan dat ze onnatuurlijk en oneffen liggen. "Een groot probleem voor mensen die minder mobiel zijn, zoals rolstoelgebruikers." zei Daniëlle Gheyskens op de gemeenteraad. "We hopen dat dit in de volgende fasen van de werken beter wordt aangepakt.

Meer info:

Het is duidelijk dat de hellingsgraad er niet op verbeterd is na de werken in de Hasseltsestraat. De stoepen liggen scheef. Er is met een lage afgeronde stoeprand gewerkt en dat is op zich een goede zaak. Maar dan moet er wel met een kleinere hellingsgraad komen. Dat is niet gebeurd.

De werken kosten in totaal X euro. Dat is veel belastinggeld. We hopen dan ook op een beter resultaat voor de laatste fase van het project.


Denk mee, doe mee.

Hoe kunnen we lokale handel versterken? Laat ons jouw ideeën horen.

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Mensen van en voor een Open Diest

[show-team category='open-diest' layout='grid' style='img-square,text-left,img-above,6-columns,white-card-theme' display='name,photo,social,position,location']