Stadswachten kunnen voor Open Diest terugkeren.

Eind 2013 werden de stadswachten in Diest door het huidige bestuur afgedankt. Te duur, luidde het. Volgens ons een verkeerde beslissing. In andere steden, zoals Tienen (8 stadswachters) en Leuven (30) zorgen ze wel voor meer veiligheid.

Ondertussen is het probleem van vandalisme in onze stad en haar gemeenten groot. Investeren in veiligheid en preventie is daarom nodig. Stadswachten leverden uitstekend werk. Een terugkeer ligt daarom voor ons op tafel.


Denk mee, doe mee.

Nieuwe ideeën voor een meer veiligheid? Laat ons jouw suggesties weten. Samen gaan we voor een veilig Diest en haar gemeenten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.


Mensen van en voor een Open Diest

[show-team category='open-diest' layout='grid' style='img-square,text-left,img-above,6-columns,white-card-theme' display='name,photo,social,position,location']