4.352 keer hartelijk bedankt!

4.352 keer hartelijk bedankt!

Zondagavond 14 oktober klopte Open Diest af op 4352 stemmen. Met zo'n 26,3% van de kiezers achter ons, werden we bovendien de grootste partij van Diest. Goed voor 8 zetels in de gemeenteraad.  En daar zijn we jullie ongelofelijk dankbaar voor!

Ook kersvers burgemeester Christophe De Graef was bijzonder in de wolken met dit resultaat. Hoe zijn intrede er uit zag, zie je hier. Geniet mee van dit fantastisch moment. (ROB-tv)

Als grootste partij zijn we nu klaar om de grote verantwoordelijkheid op te nemen die we van de Diestse burger kregen. Samen met onze coalitiepartner DDS - Diest werken we momenteel onze plannen voor Diest en haar gemeenten uit.

We nemen de komende dagen en weken even de ruimte en tijd om dit heel grondig voor te bereiden en houden jullie hiervan verder op de hoogte. Vanaf januari gaan de nieuwe burgemeester, schepenen en gemeenteraadsleden aan de slag.

Ondertussen kunnen jullie uiteraard zoals steeds bij ons terecht met vragen, ideeën en opmerkingen.

De verkiezingsresultaten nog eens rustig nalezen, kan hier.

 

 

 


Onze mensen gemeenteraadsverkiezingen 14 oktober 2018 

[show-team category='open-diest' layout='table' style='img-circle,text-left,odd-colored' display='name,photo,location,social']

 


Provincieverkiezingen Vlaams-Brabant 14 oktober 2018

[show-team category='provincie' layout='table' style='img-circle,text-left,odd-colored' display='name,photo,location,social']