Ons beleid in Kaggevinne, Deurne, Webbekom, Molenstede, Schaffen en Diest

Politiek is voor ons luisteren, plannen, overleggen maar vooral doen. Voor de verkiezingen van 2018 hebben we een aantal thema's in de verf gezet, die belangrijk zijn voor de toekomst van onze stad en gemeenten. We zijn die plannen na de verkiezingen nooit vergeten. Integendeel: nu we de grootste politieke beweging van Diest zijn, maken we er volop werk van. Hieronder vind je per thema meer info over ons beleid.

Onze bredere visie: "Diest Durft 2020-2025"

Wil je meer weten over onze bredere visie om Diest en onze gemeenten beter te maken voor onze inwoners, bezoekers en bedrijven, dan kan je het hele beleidsplan "Diest Durft 2020-2025" lezen. Daarin staan alle acties en bijhorende budgetten van ons stadsbestuur opgelijst. Mocht je er nog vragen over hebben, aarzel niet ons te contacteren.


Onze burgemeester en schepenen

Christophe De Graef

Burgemeester. Algemene coördinatie, openbare veiligheid, communicatie en participatie, dienstverlening, openbaar domein en mobiliteit

Pascale Vanaudenhove

Schepen personeel, onderwijs, kunst- en muziekacademie, kinderopvang, burgerzaken, dierenwelzijn en jongerenontwikkeling

Maurits Vande Reyde

Schepen van toegankelijkheid, financiën, economie, smart city, citymarketing en toegankelijkheid

Rick Brans

Schepen van ruimtelijke planning/omgeving, milieu/duurzaamheid, jeugd en sport

Onze gemeenteraadsleden

Danielle Bosmans

Gemeenteraadslid

Marina Lambrechts

Gemeenteraadslid

Mario Versavel

Gemeenteraadslid - Fractievoorzitter

Sabine Meyssen

Gemeenteraadslid

Onze leden van het Bijzonder comité voor de sociale dienst

 

Onze bestuursleden

 


Denk mee, doe mee.

Werken mee aan onze thema's. Suggesties voor meer fietsveiligheid? Een idee voor de lokale handel een boost te geven? Slechte wegen of overdreven snelheid  bij jouw in de buurt? Toekomstplannen voor de Citadel? Laat het ons allemaal weten. Samen gaan we voor een beter Schaffen, Deurne, Kaggevinne, Diest en Webbekom.