Jouw beleid

Open Diest is de leidende politieke kracht in Diest. Wij gaan voor een volledig open, positief en transparant beleid en vertrekken daarvoor vanuit een liberale visie van vrijheid en verantwoordelijkheid. Elke inwoner kan meewerken aan de toekomst van onze Demerstad. De tijd dat politiek alles alleen beslist vanuit een ivoren toren is definitief voorbij.

Ons bestuur werkte daarvoor het beleidsplan "Diest durf" uit. Dat deden we niet alleen, maar samen met de Diestenaren. Hieronder vind je al onze beleidsplannen en de zaken die we gerealiseerd hebben. Want politiek is voor ons luisteren, plannen maar vooral effectief doen.

Alles wat we tot nu toe deden vind je hieronder per thema.

Onze team voor een moderne, positieve en transparantie nieuwe politieke wind door Kaggevinne, Molenstede, Webbekom, Schaffen, Deurne en Diest.


Diest Durft: jouw beleid


Onze burgemeester en schepenen

Christophe De Graef
Pascale Vanaudenhove
Maurits Vande Reyde
Rick Brans

Onze gemeenteraadsleden

Mario Versavel
Sabine Meyssen
Marina Lambrechts
Danielle Gheyskens

Onze leden van het Bijzonder comité voor de sociale dienst

Silke Vanrompay
Gunther Wuyts

Onze bestuursleden

Linda Collin
Ercan Ilbay
Bruno Roten
Willy Segers
Cedric Beerten
Ilse Cels
An Baraitre
Nadine Verboven
Kris Hanne
Sam T’Joen
Francoise Dyckmans
Annie Stalmans
Adolphe Grutman
Kenny Lauwers
Yannick Goemaere
Harry Jordens


Denk mee, doe mee.

Werken mee aan onze thema's. Suggesties voor meer fietsveiligheid? Een idee voor de lokale handel een boost te geven? Slechte wegen of overdreven snelheid  bij jouw in de buurt? Toekomstplannen voor de Citadel? Laat het ons allemaal weten. Samen gaan we voor een beter Schaffen, Deurne, Kaggevinne, Diest en Webbekom.

    Lid wordenVrij meedenkenBeiden